Over Buitengewoon actief

Welkom! en wat leuk dat je mijn blog bekijkt.

Dit blog ben ik gestart om tips te delen voor het creëren van een actief leven in de buitenlucht, ook al woon je in de stad of een dorp.  Door ideeën te delen hoop ik je te inspireren en net dat zetje te geven om lekker naar buiten te gaan.

Over mij

Ik ben Maya ik woon met mijn jonge gezin in Friesland en houd van het buitenleven. Eén obstakel: we hebben geen boerderij of een huis met grote tuin, we leven in een rijtjes huis, midden in een groot drop. Ik wil graag laten zien dat, met wat creativiteit, dit mij niet tegenhoudt om zoveel mogelijk lekker buiten bezig te zijn. 
Buiten zijn kan in allerlei scenario’s,  ik wil je graag helpen de mogelijkheden te leren zien!

Profiel foto 3 rond

Opbouw

Dit blog gaat over het hebben van een actief leven in de buitenlucht. Ik deel hierover mijn tips en  ideeën en ik hoop dat andere mensen ook hun tips willen delen, hier op de site of via een van de andere social media kanalen. Als je tips hebt die ik mag gebruiken om een blogpost te schijven hoor ik dat ook graag. 

De blog is rondom drie basis thema’s opgebouwd;  buitengewoon actief op het water, buitengewoon actief in de tuin én buitengewoon actief dagje uit. Alle posts zijn in een van deze drie categorieën ingedeeld. 

We wonen als gezin in Friesland in de omgeving van de Friese meren. We hebben een mooie kajuitzeilboot waar we graag gebruik van maken. In deze categorie wil ik graag laten zien hoe je als niet ervaren zeiler (zoals ik) toch heel veel plezier kan beleven op het water. 

Onze woning is een rijtjes huis met een achtertuin midden in een groot dorp. In deze categorie deel ik tips over hoe je zoveel mogelijk gebruik maakt van je tuin (of balkon). Ik laat zien dat  wanneer je alleen een achtertuin of balkon hebt je nog steeds veel tijd lekker buiten bezig kan zijn. 

In deze categorie geef ik tips, schrijf ik reviews  en neem ik je soms mee met ons dagje uit . Deze dagjes zijn natuurlijk lekker buiten en actief. Je leest hier voornamelijk dagjes uit in Friesland en ik nodig je dan ook van harte uit de omgeving hier te komen ontdekken.